Košarica 0

Kdo je Zmay Jewelry

Kdo se s tabo pogovarja, ti svetuje, pripravi računalniški izris tvoje zamisli in izdela tvoj naslednji kos zlatega nakita?

To sva midva ‑ Matjaž in Valentina. Zlatarski mojster in 3D oblikovalka, ki sva moči združila pred sedmimi leti.

Matjaževa želja je vedno bila nadaljevati zlatarsko proizvodno dejavnost, ki jo je leta 1995 začel njegov oče. Še več, želel jo je nadgraditi z lastno blagovno znamko, ustvarjati svoje kreacije in jih neposredno ponuditi širši javnosti.
Ko sva z Matjažem začela sodelovati, sva kmalu spoznala, da sva pripravljena svoje življenje posvetiti temu čudovitemu poslu. Nastal je Zmay Jewelry.

Matjaz2
Matjaž Lorenčič - Zlatarski mojster
Vale2
Valentina Urbančič - 3D oblikovalka

Vizija

Najina vizija je že od začetka bila: približati kvalitetno izdelan nakit vsakomur.

Ker  ves nakit nastane v celoti v naši delavnici, lahko sama vodiva vse procese izdelave. Napredna tehnologija 3D tiska, ki jo uporabljava, v prvi vrsti olajša kasnejše ročno delo in skrajša čas izdelave nakita po želji stranke. Tako lahko načrtujeva in izdelava tudi kompleksnejše kose, kjer domišljija nima meja.

Z raznoraznimi zanimivimi objavami na socialnih omrežjih pa tudi neprestano izobražujeva svoje stranke in vse, ki jih zanima čudovit svet nakita.

Realne cene

Zakaj bi morale kakovosten nakit določati visoke cene in zakaj se s tem ne strinjamo?

 

  • Ker želimo kvaliteten in z dušo narejen nakit približati ljudem
  • Ker nismo posredniki – nakit nastane v celoti pri nas, saj imamo lastno proizvodnjo in lahko sami vodimo celoten proces izdelave,
  • Ker nimamo zunanjih izvajalcev – sami vodimo proces celotne proizvodnje,
  • Ker zaupamo v svoje izdelke in verjamemo, da bodo prepoznavni po sistemu od ust do ust in z organskim marketingom
  • Vsak izdelek je ročno izdelan v naši delavnici v Ljubljani, brez izkoriščanja delovne sile in z minimaliziranim vplivom na okolje
o_nas_Zmay_prodajna_izkusnja