Košarica 0

Po opravljenem naročilu, prejmeš na svoj e-mail potrdilo o oddanem naročilu. V času, ki ga potrebujemo za procesiranje naročila je možno preklicati naročilo, s poslanim sporočilom na [email protected]. Če dobiš sporočilo, da je bilo naročilo sprocesirano in je z dostavno službo na poti do tebe, lahko naročilo prekličeš z izpolnitvijo obrazca za odstop potrošnika od pogodbe in nam izdelek, po prejetju, vrneš.

Vaš nakup je popolnoma varen, prav tako ne hranimo nobenih vaših podatkov o plačilni kartici ali Paypal računu. Celotna vsebina spletne strani je zavarovana s protokolom SSL, kar je razvidno iz zelene ključavnice v tvojem brskalniku.

V primeru, da se pojavijo težave pri plačevanju in nakupa ne moreš uspešno zaključiti, nas takoj kontaktiraj na [email protected] in z veseljem ti bomo pomagali.

Velikost prstana lahko določiš na več načinov. Če imaš možnost, izmeri notranji premer obstoječega prstana. Drugi način je, da vrvico oviješ okrog prsta in jo raztegneš ob ravnilo, da izmeriš obseg prsta v milimetrih. Nekaj nasvetov pa smo zbrali tudi v našem blogu.

Če ti iz kakršnegakoli razloga izdelek ni všeč, ga lahko, nepoškodovanega in v originalni embalaži ter z računom, vrneš v roku 15 dni od prejetja. Za več informacij, poglej našo politiko o vračanju izdelkov.

Priporočamo čiščenje nakita s čisto in vlažno krpo ali s krpo iz mikrovlaken. Nakit, ki ga trenutno ne nosiš, shrani v škatlici za nakit ali v žametni vrečki in več kosov med seboj loči z mehkimi krpicami, da preprečiš drgnjenje nakita med seboj. Tvoj nakit bo obstojnejši, če ga med plavanjem in tuširanjem snameš, saj tako preprečiš dolgotrajnejši stik z vodo. Prav tako pazi, da nakit ne pride v stik s čistilnimi sredstvi in kemikalijami kot so: olja, krema za sončenje, losjon za telo, lak za lase in tako naprej. Ni pa tudi priporočljivo nakit izpostavljati vroči vodi in pari.

Garancije na izdelek ne moreš uveljavljati, če izdelek ni bil modificiran z naše strani, ampak ga je popravljal in modificiral (poliral, spreminjal velikost, graviral in podobno) kdo drug.
Prav tako garancija ne velja v primeru, če z izdelkom ravnaš nepravilno in mimo priporočil, ki so objavljene na naši spletni strani, ne velja pa tudi za izdelke z mehkejšimi dragimi in poldragimi kamni, kot so: Mesečev kamen, Turkiz, Smaragd, Opal,…
Pred nakupom nam lahko pošlješ sporočilo in se pozanimaš, če za določen izdelek velja garancija.

V tem primeru nam pošlji e-mail na [email protected] in z veseljem ti bomo pomagali.

Tik pred zaključkom nakupa, se bo na samem vrhu prikazalo polje za vnos kupona. Vanj vpiši kodo ter vnos potrdi.

Nakup izdelka lahko zaključiš s plačilom preko PayPal-a, UPN ali s kreditno kartico.

Vsak izdelek je ročno izdelan po oddanem naročilu, zato je čas, ki ga potrebujemo za izdelavo spremenljiv. Običajno od naročila do pošiljanja izdelka potrebujemo 3 do 4 tedne.