Kako izmeriti velikost prstana? – Objavljeno v: Nasveti – Oznake ,

Preden naročiš svoj nov prstan, je dobro vedeti kako izmeriti velikost prstana. Ljudje se med seboj razlikujemo v vseh pogledih. Tako kot smo si različni pri barvi las ter oči, smo si različni tudi pri obsegu naših prstov. Zaradi temperaturnih razlik je lahko v mrzlem vremenu prstan nekoliko ohlapen, v toplem pa tesen. Zato svetujemo, da meritev opraviš pri toplejši temperaturi in v večernem času.

Ker želimo, da že ob prvem nakupu izbereš popolno velikost, ti, v primeru zanimanja za nakup, na dom brezplačno pošljemo merilnik velikosti prstana. Na njem se nahajajo različno veliki obročki in s pomerjanjem lahko ugotoviš popolno velikost prstana. Izmerjeno številko izbereš pri nakupu v naši spletni trgovini ter se na ta način izogneš nevšečnostim.

Želena velikost ni na voljo? Brez skrbi, najprej izberi najbližjo velikost. Nato ob zaključevanju nakupa vnesi točno velikost prstana med komentarje. Mi pa bomo poskrbeli, da bo končni izdelek narejen v pravi velikosti.

V primeru, da gre za presenečenje, pa predlagamo sledečo rešitev. Če imaš možnost, izmeri notranji premer obstoječega prstana. Drugi način je, da vrvico oviješ okrog prsta in jo raztegneš ob ravnilo, da izmeriš obseg prsta v milimetrih. Ta možnost sicer dopušča nekaj prostora za odstopanja.

V primeru, da vseeno naročite prstan v napačni velikosti pa brez skrbi – vedno smo vam na voljo za pomoč! Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo glede popravila.