Ideje za popolno zaroko doma – Objavljeno v: Nasveti – Oznake , , ,

ideje za zaroko

Ljubezen vedno najde pot! Vsi vemo, da so trenutne razmere naporne in nas na različne načine omejujejo. Ne glede na vse težave, pa si ljubezni ne dovolimo omejevati. Veliko število parov, se je odločilo stvari vzeti v svoje roke. Kljub izolaciji, so z zaroko izrazili svoja čustva do partnerja. Možnosti za prelepo zaroko v domačem okolju je veliko in lahko so prav tako romatična kot na prostem.

Video klic

V svojo zaroko lahko vključite svoje najbližje, s katerimi trenutno ni mogoče imeti osebnih stikov. Na voljo je veliko različnih orodij, ki nam omogočajo video klic. Med najbolj prepoznavnimi so Facebook, Zoom, Viber in drugi. Vsi sodelujoči v video klicu lahko pripomorejo k lepi zaroki. Udeleženci lahko pridržijo vsak svoj list papirja, ki se sestavi v prelepo sporočilo “Bi se poročila z mano?”

Obujanje lepih spominov

S svojo boljšo polovico si omislita ogled fotografij iz potovanja ali dopusta, ki vama je še posebej ostal v spominu. Računalnik ali telefon povežita s televizorjem in se udobno namestita. Med obujanjem spominov lahko pripravite govor, ki ji bo za vedno ostal v spominu.

Zaroka v atriju, na terasi ali balkonu

Če živite v hiši ali stanovanju z balkonom, teraso ali atrijem, lahko le-ti postanejo popolna lokacija vaše zaroke.

Otroci ter domači ljubljenčki

Zaradi dolgotrajne samoizolacije so vaši otroci zagotovo zdolgočaseni, prav tako domače živali. Če jih vključite v vašo zaroko, se lahko hitro razbije vsakodnevno monotonost. Pripravite program, najmlajši se lahko naučijo pesmice in vam pomagajo s svojo kreativnostjo. Pripravite lahko majice s posebnim napisom, vaš zvesti kuža pa vama lahko prinese zaročni prstan.

Skrit zaklad

Ta možnost ne zahteva nobenih posebnih rekvizitov, izpeljete jo lahko v celoti doma. Cilj je, da partner sam najde skriti zaklad, ki je pravzaprav zaročni prstan. Na lističe napišite lepa sporočila in namige, s katerimi lahko iskalca usmerjate do glavne nagrade. Obljubljamo vam, da vam bo v užitek spremljati iskanje zaklada!

Če zaročnega prstana še nimate, ga lahko zagotovo poiščete in naročite tudi na naši spletni strani. Z veseljem pa bomo prisluhnili vsem vašim posebnim željam in izdelali unikaten zaročni prstan. Končan izdelek pošljemo na vaš naslov v prelepi darilni embalaži, brez dodatnih stroškov.
Ne glede na to, katero izmed zgornjih možnosti boste izbrali – ostanite doma, ostanite zdravi!