Poročni sejem v Portorožu – Objavljeno v: Novice – Oznake , , ,

V prihajajočem mesecu, se bo naša ekipa odpravila na poročni sejem. Odvijal se bo v Portorožu, natančneje v hotelu Kempinski Palace. Sejem bo potekal v soboto in nedeljo, 9.3. in 10.3. Dogodka se že neizmerno veselimo, saj že težko čakamo, da predstavimo naše izdelke zaljubljenim parom. To bo izjemno lepa priložnost, pri kateri se bomo lahko v miru pogovorili z vsakim obiskovalcem in mu podrobneje pokazali naše izdelke ter kako le-ti nastanejo.

Predstavili bomo nove poročne prstane, ki še niso objavljeni v naši spletni trgovini. Prav tako bodo na ogled naši najbolj popularni pari poročnih prstanov. Vsem zainteresiranim, pa bomo ponudili izdelke po posebnih cenah. Verjamemo, da ima prav vsak par svoj stil in posebne želje. Takšnim strankam bomo tudi tokrat ustregli s predlogi glede ustvarjanja nakita po meri.

Naš razstavni prostor bo malce drugačen, kot pa so ga navajeni obiskovalci takšnih sejmov. Imeli bomo dve svetovalki, ki se bosta v celoti posvetili obiskovalcem. Poleg njiju, pa bomo imeli v živo predstavitev 3D modeliranja prstanov. Gre za moderno tehnologijo, s katero se marsikdo dosedaj še ni spoznal. Zagotovo pa bo največ pozornosti pritegnil naš glavni zlatar. V svojem kotičku bo imel pravo delovno mizo in glavno orodje, s katerim bo prikazal svoj poklic. Prav vsak obiskovalec bo tako imel možnost vpogleda v dogajanje, ki se odvija v delavnici.

Poročni sejem organizira revija Moja Poroka, dodatne informacije so na voljo na njihovi spletni strani. Za udeležbo priporočamo, da si pravočasno zagotovite brezplačne vstopnice. Poleg zlatarjev, bo na sejmu mogoče pobližje spoznati tudi poročne fotografe, ponudnike poročnih oblek, cvetličarje in druge. Lansko leto je poročni sejem obiskalo preko 350 parov. Močno upamo, da vas bo v temu letu še več!

Če se letos poročita ali pa se z idejo poroke le spogledujeta, vas vabimo v našo družbo. Najdete nas na razstavnemu prostoru številka 6. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Vi pa boste lahko osebno spoznali vaše bodoče zlatarje. Zagotovo vam bo ta poročni sejem ostal v lepem spominu.

 

 

poročni sejem