Vtisi iz poročnega sejma v Portorožu – Objavljeno v: Novice – Oznake , , ,

Delovni vikend, ki smo ga uspešno preživeli v hotelu Kempinski v Portorožu, je za nami. Z eno besedo lahko rečemo WOW!
Zelo smo ponosni na svojo prvo predstavitev v živo in izkušnje, ki smo jih doživeli v čudovitem ambientu najlepšega hotela na slovenski obali, Palace Kempinski Portorož v organizaciji revije Moja Poroka. Vsak član naše ekipe je imel svojo vlogo, zato smo se lahko vsakomur celostno predstavili. Izobraževali smo o poklicu ter podajali informacije o dragih kamnih in zlatu na splošno.

Način na katerega smo se mi odločili predstaviti je bil precej nenavaden in verjetno zaradi tega še bolj zanimiv obiskovalcem sejma. Mi smo se odločili na sejem pripeljati celotno zlatarsko dejavnost, in vsakemu obiskovalcu smo dali možnost da od blizu spozna celoten proces izdelave unikatnih kosov nakita od računalniškega izrisa do končnega izdelka.
Vse se je začelo s 3D modeliranjem, ki je omogočil takojšen predogled končnega izdelka. Nekateri so tako že čez nekaj minut po emailu dobili render njihovega bodočega prstana. Naš 3D tiskalnik je ostal na svojem delovnem mestu, vendar smo imeli s seboj nekaj primerov natisnjenih prstanov. Samo izdelavo prstanov, ki je najpomembnejši del, si je lahko od blizu ogledal prav vsak. Največ zanimanja je bilo ob vstavljanju dragih kamnov, saj je marsikdo zmotno predvideval, da se jih prilepi na ustrezno mesto. Naš zlatar je naredil nekaj demonstracij in prikazal, kako je potrebno previdno in precizno vstaviti kamne in jih na koncu fiksirati. Zlatarski mojster je bil na voljo za vsa vprašanja, tudi če so bila bolj tehnične narave.

Zaradi osebnega stika in načina predstavitve naše ekipe, smo se lahko z obiskovalci povezali na osebni ravni. Odziv je bil izjemno pozitiven, kar nas je zelo razveselilo. Prav tako je bilo pozitivno vzdušje tudi z drugimi razstavljalci, s katerimi smo se spoznali med krajšimi odmori. Čeprav je bil sejem nekoliko naporen, smo vseeno našli tudi trenutke za sprostitev. Vreme je bilo krasno in popolno za jutranje sprehode ob morju. Domov smo se vrnili utrujeni, vendar zelo zadovoljni.

Zahvaljujemo se reviji Poroka Bo, ki nas je povabila k sodelovanju. Z velikim veseljem se bomo udeležili tudi naslednjih sejmov, ki jih bodo organizirali. Do tedaj, pa se bomo še naprej trudili za naše stranke in jim nudili kvalitetno izdelan nakit.

Vtisi iz poročnega sejma