Zmay Jewelry na jesenskih poročnih sejmih – Objavljeno v: Novice – Oznake ,

Vsem, ki nas spremljate in tistim, ki nas še ne poznate se bomo naslednjič v živo predstavili na poročnem sejmu in tokrat kar na dveh zaporedoma.

Če že načrtuješ, šele sanjariš ali zgolj občuduješ vse v povezavi s poroko, si rezerviraj vikend za firbcanje na poročnem sejmu 12. in 13. oktobra v Festivalni dvorani v Ljubljani (www.facebook.com/eporoka/) ter 19. in 20. oktobra v Kongresnem centru Brdo na Brdu pri Kranju (www.porocnisejem.com).

Predstavili se bomo bodočim mladoporočencem in vsem ljubiteljem nakita, ki si na sejmu želijo videti in doživeti nekaj več.

Na vsa vajina vprašanja bo odgovarjala ekipa strokovnjakov z zlatarjem na čelu, ki bo predstavil tudi zakulisje nastanka poročnih prstanov iz plemenitih kovin. Najbolj nore ideje bomo za vaju računalniško tudi izrisali v živo in vama takoj pokazali kako bi izgledala vajina prstana.

Predstavili bomo vse naše poročne prstane, prav tako pa tudi zaročne in ostale prstane ter ogrlice, zapestnice in uhane iz naših kolekcij. Med prvimi, pa si bosta lahko ogledala še neobjavljene poročne in zaročne prstane.

Komaj čakamo, da se spoznamo in poklepetamo o eni najpomembnejših tem v vajinem življenju.

Ekipa Zmay

Poročni sejem